Rólunk

Teret adunk a játéknak!

Célunk, hogy közösséget teremtsünk. Számunkra az a legfontosabb, hogy munkáink által olyan találkozási pontokat hozzunk létre, ahol a gyermekek felhőtlenül és biztonságosan játszhatnak, és a felnőttek is kellemesen tölthetik el az idejüket. Ilyen közösségi terekként szolgálhatnak kül-és beltéri sportpályák, közterek és parkok, kültéri fitneszparkok, szabadtéri edzőtermek.

Gyors és hatékony ügyintézési struktúránk, kivitelezési tapasztalataink visszatükröződnek a tervezésben. Elsősorban Európában gyártott, minőségi alapanyagokból készült terméket forgalmazunk és építünk be, több évre szóló gyártói garanciával. Ezek a termékek lehetnek különféle játszóeszközök (fém, fa, kötél, műanyag), fitneszállomások, sport-és szabadidős eszközök, árnyékolók, napvitorlák, minőségi gumi-műfű- és szőnyegburkolatok.

Tudjuk, hogy a játszóterek sikeressége a játszótér szakszerű karbantartásán is múlik, ezért jól működő játszóeszköz-karbantartási rendszerrel dolgozunk.

Teret adunk a tehetségnek is!

A tehetség gondozást is fontosnak tartjuk, ezért szponzorációnkkal segítjük sportolók, művészek, egyesületek tevékenységét.