A Diamond lelátóülések az Avant Sports Industrial Co. Ltd. kínai cég fejlesztései. Modern, csiszolt gyémántra emlékeztető stílusa miatt lesz az ülés ragyogó és dinamikus. Különböző tesztek és vizsgálatok százai teszik a Diamond-ot még jobbá, és garantálják a biztonságot, kényelmet, időjárás-állóságát, ütésállóságát. 

A sorozatgyártás lehetővé teszi harmonikus stílus megőrzését, de akár különböző stílusok és funkciók megteremtését is egy stadionban, a rendelkezésre álló költségvetésnek megfelelően. Az ülésekhez igényelhető pohártartók és hirdetőtáblák mérhetetlen kereskedelmi értéket biztosítanak.

A gyémántnak, melyet a természet hoz létre, saját varázsa van. Az Avant Diamond-ja a gyémánt szívósságából, egyszerűségéből és áramvonalából született. Fejlesztése két évig tartott, mely úgy lett megalkotva, hogy kifejezetten a stadionok ékszere legyen.

Minden egyes széria hitelesítő hatóság által tanúsítja a nemzeti és nemzetközi szabványokat. Ezenkívül a Diamond magas terhelhetőséget, biztonsági teljesítményt és tartósságot kínál. A széleket lekerekítették, hogy megakadályozzák az eshetőleges sérüléseket. A Diamond tervezése során az anyagok kiválasztásában teljes mértékben figyelembe vették az időjárás ellenállását a sport jelenlegi környezeti követelményeinek kielégítése érdekében. Ezenkívül az általános forró galvanizálás után a fém alkatrészek erősebb tulajdonságokkal rendelkeznek rozsdaállóság és korrózióállóság tekintetében. Anti-UV- vel, antioxidációval, antisztatikus stabilitással, savállósággal, kopásállósággal és hidrofobicitással fokozza a kínai cég a Diamond széria varázsát.

Egy darabból álló típus, összecsukható típus, párnázott típus, sajtó típus és VIP típus stb. A szériák a különböző funkciójú és különböző költségvetésekkel rendelkező stadionok terveihez igazodnak. Az ülés kiváló minőségű HDPE-ből készül. Ami a tartószerkezetet illeti, a felületkezeléshez használt elektrosztatikus porok kiváló korrózióállóságot és időjárásállóságot biztosítanak.

Az ergonomikus kialakítás kényelmes ülést biztosít. A pohártartó és hirdetőtábla elhelyezése úgy lett kialakítva, hogy teljes mértékben figyelembe veszi a közönség igényeit, ugyanakkor jelentős kereskedelmi értéket hordoz.

Avant lelátóülések
Avant lelátóülések
Avant lelátóülések