Minden jó szakács tudja: az elkészült étel több, mint a hozzávalók összekeverése. Az édes, savanyú, és a fűszeres arányoknak megfelelőnek kell lennie. Az egyes hozzávalóknak nem csak harmonizálniuk kell egymással, de az adagolásukra is ügyelni kell. Ez vonatkozik az újrahasznosított anyagokból készült termékekre is.

Nem minden újrahasznosított műanyag ugyanolyan. Az egyes folyamatok mérnökei évek óta azon dolgoznak a HAHN-nál, hogy a különböző típusú termékekhez megtalálják a legmegfelelőbb összetételű anyagkeveréket. Mindegyik keveréknek megvan a sajátos előnye, mert különböző anyagminőség szükséges egy homokozó gyártásához és megint más egy karám cölöpének, ahol a lovak rágásának kell ellenálljon. Fontos számukra, hogy a konkrét termékeiket és az alapanyag-keverékeiket is ők gyártsák. Ez az egyetlen módja annak, hogy megbizonyosodjanak róla, hogy az alapanyagokat elvárásaiknak megfelelően dolgozzák fel, készüljenek azok Németországban vagy az Egyesült Királyságban.

Mindez együtt a HAHN, - a megfelelő összetevők a megfelelő kombinációkkal, lelkiismeretes feldolgozással – mely fejlődésről 1993 óta gondoskodik a cég. 1993-ban ugyanis a HAHN Kunststoffe GmbH egyike volt az első olyan cégeknek, amelyek új műanyag termékeket gyártottak a már használt műanyagokból. Ezt általában recyclingnak nevezik, nem pedig újrafeldolgozásnak.

A kezdetektől fogva folyamatosan támogatják a hanit® fejlesztését. Ez egy olyan anyag, amely egyesíti a fa, az acél, a műanyag és a beton kedvező anyagtulajdonságait. Robusztus, mégis könnyű és tartós, emellett kedvező ár-érték arányú. A fától vagy acéltól eltérően az időjárás nem károsíthatja. A hanit® könnyebb, mint a beton és olcsóbb, mint a rozsdamentes acél. Gyakorlatilag bármely termék készülhet ebből a csúcstechnológiájú anyagból. Saját összetételének köszönhetően a hanit® kiválóan alkalmazkodó anyag, specifikussága miatt rendkívül rugalmasan használható.

Minden nyersanyag-keveréket és terméket házon belül gyártanak. Az anyag egyedisége arra ösztönzi a fejlesztőket és a terméktervezőket, hogy folyamatosan új termékeket hozzanak létre. Jelenleg több mint 2000 olyan terméke van a HAHN-nak, amely hanit®-ból készül. A "Made in Germany" biztosíték a minőséget illetően, és ők az első olyan vállalat, amely elnyerte a „Zöld angyal” pecsét újrahasznosítási díjat.

Hahn termékek
Hahn termékek
Hahn termékek